Selecteer een pagina

Projecten.

Hier vindt u een impressie met projecten waar we trots op zijn.

 

Wat wij doen

We kunnen veel vertellen over de vele projecten in de afgelopen jaren waar we als bedrijf erg trots op zijn. Echter laten we het nog liever aan jullie zien! Hieronder krijgt u een goede impressie van alle diverse horeca-ondernemingen waarvoor we de keuken hebben mogen realiseren.

Brasserie de Zeester

Deze brasserie, gelegen op een schitterende locatie aan het water, is een begrip op het eiland Tholen. Door de geweldige groei is er in 2021 een geheel nieuw pand gebouwd met een brasserie, feestzaal, vergaderzaal en appartementen. Wij mochten hier de gehele keuken realiseren. Het uitzicht wat reikt van Antwerpen tot aan de Zeelandbrug is adembenemend!

De Oesterij Yerseke

Heel de horeca-branche in Nederland is bekend met de Oesterij in Yerseke. Al vanaf 1906 worden hier schaal- en schelpdieren gekweekt. De ligging aan de Oosterschelde en de historische oesterputten maken ieder bezoek tot een unieke beleving. In 2021 is de Oesterij uitgebreid met een nieuwe keuken, direct aan het water. Deze open keuken hebben we samen ontworpen en geplaatst.  

Brasserie De Kaoie

In monumentenstad Zierikzee is het uitzicht op de haven een van de meest karakteristieke plekjes. Hier is Brasserie de Kaoie gevestigd, die in het diepe sprongen en tijdens de lockdown besloten om het pand flink uit te breiden. Wij zijn hier in het begin van het proces aangehaakt om in samenwerking met de eigenaren een zo efficiënt mogelijke keuken te creëren, die nu op volle toeren draait. 

Strandpaviljoen Breezand

Bijna alle toeristen en bewoners van Vrouwenpolder zijn bekend met Strandpaviljoen Breezand. Dichtgelegen aan het gelijknamige duinhotel, wat ook recent vernieuwd is, werd de Strandpaviljoen geheel afgebroken en opnieuw opgebouwd. Met een schitterend resultaat, waar wij de gehele keuken hebben geplaatst.

Andere projecten

Advies op maat

Benieuwd wat wij voor uw onderneming kunnen betekenen? Vul uw gegevens in en krijg advies op maat!

"*" geeft vereiste velden aan

Bel Ons

(0167) 56 12 32