Selecteer een pagina

Diensten.

We vinden het belangrijk dat u als horecaondernemer zo min mogelijk tijd en geld kwijt bent aan uw grootkeuken. Daarom zijn we er altijd als klanten ons nodig hebben. Elke dag op ieder moment, want persoonlijke service en vakmanschap staan bij ons hoog in het vaandel. Of het nu gaat om een storing, onderhoud, verkoop, NEN3140 keuringen of een complete grootkeukeninrichting. Wij staan altijd voor u klaar.

 

Persoonlijke en snelle service

Voor ieder probleem een oplossing

Vakkundige mensen met een liefde voor grootkeukens

Altijd een eerlijk advies

Al meer dan 25 jaar ervaring

WAT WIJ DOEN

VERKOOP, STORINGEN, ONDERHOUD, INSTALLATIE, INRICHTING EN NEN 3140 KEURINGEN.

Verkoop

Door ons uitgebreide netwerk van leveranciers kunt u tegen de meest gunstige prijzen al uw apparatuur inkopen. We leveren onder andere merken als Lotus, Winterhalter, Hobart, Hegro, Rational, Alto-Shaam, Panasonic, Hoshizaki en Robot Coupe. We weten waar we moeten zijn en hebben vrijwel alle merken om ons heen verzameld.

Storingen

We zijn gespecialiseerd in het snel en vakkundig oplossen van storingen aan nagenoeg alle grootkeukenapparatuur. We weten als geen ander hoe vervelend een storing kan zijn. Daarom krijgt u direct een servicetechnicus aan de lijn, zodat we zo snel mogelijk met een oplossing kunnen komen. We repareren niet alleen de apparatuur die we zelf verkopen, maar ook die van Kiremko, Rhima, Meiko, Berkel en nog veel meer.

Onderhoud

Door preventief onderhoud worden veel storingen voorkomen. We zijn bekend met vrijwel alle grootkeukenapparatuur en weten uit ervaring precies wat in de toekomst een probleem kan geven. U kunt een afspraak maken voor zowel preventief als correctief onderhoud met een eerlijk advies.

Installatie

Door de jarenlange ervaring kennen we de grootkeukens van binnen en van buiten. We weten precies waar we op moeten letten tijdens het installeren van de apparatuur. Zo wordt met de plaatsing al rekening met toekomstige schoonmaakactiviteiten en preventief onderhoud. 

Inrichting

In een professionele grootkeuken wilt u veilig en efficiënt werken met betrouwbare apparatuur. Ons ervaren expertiseteam weet precies waar u rekening mee moet houden en denkt graag met u mee. Wij adviseren van A tot Z in uw grootkeukeninrichting en beschikken over een uitgebreid netwerk van leveranciers. 

NEN 3140 keuring

Een werkgever is verplicht om de veiligheid van een bestaande elektrische installatie vast te stellen. Met een NEN 3140 keuring meten we of alle apparatuur in uw grootkeuken veilig gebruikt kan worden. Het is tevens een stukje veiligheid voor uw werknemers en uzelf en daar werken wij graag aan mee.

Stuur Een Bericht

Kom In Contact Met Ons Via De Contactpagina.
Of Vraag Een Gratis Offerte Aan.

Bel Ons

(0167) 56 12 32